Over Lady Sanjana

My Journey

Mijn naam is Sanjana Malhoe en ik ben geboren op 9 november 1998 en woon in Rotterdam. Sinds kleins af aan zong ik karaoke thuis achter de computer. Maar karate was pas echt mijn ding. Ik heb 6 jaar lang op Kyokushin karate gezeten en veel aan gevechtswedstrijden mee gedaan. 

Lady Sanjana - Introductie
Lady Sanjana - met haar vader

Mijn vader is de manager van de muziekformatie Express. Op een dag zag ik hoe de zangers gingen inzingen voor hun cd en kreeg ik spontaan heel veel interesse in het zingen. Ik vroeg toen aan mijn vader wanneer ik een keer in de studio mocht zingen. Hij antwoordde: “Als jij de Belgische kampioenschappen wint, dan.” Ik was toen nog maar 13 jaar oud.

En raad eens? IK HEB GEWONNEN. Zo kwam op grappende wijs mijn eerste video op YouTube genaamd: ‘Starships’. Hierop volgde er meer en meer: Diamonds, You’ll be mine, Let’s do it again en No other love die opgenomen is in Suriname. Bekijk ze op YouTube!

Lady Sanjana - Kyokushin karate
Lady Sanjana - Live optreden

Met de band ging het ondertussen super goed. Iedereen deed zijn ding. Toen ik 16 jaar was viel de zangeres van de band steeds vaker uit en kreeg ik de kans om af en toe in de band te zingen. Eén voor één nam ik haar liederen over tot ik in de band bleef hangen. Het ging wel goed, maar was nog lang niet waar ik moest zijn.

Op 18-jarige leeftijd ging ik mijn eerste samenwerking met Selectabeats aan. De chutney Mashup werd in een korte tijd een megahit en heeft tot de dag van vandaag 3 miljoen+ views gehaald. Daarop volgend de Angoerie Mashup, die tegen de 2 miljoen views aanloopt. Vervolgens kwamen de Ghungroo Mashup, Naache song en de Punjabi Mashup uit, geproduceerd door TsMusicStudio.

Lady Sanjana - TsMusicStudio & Selecta Beats
Lady Sanjana - Muziekformatie Express Suriname

Mijn carrière ging door de chutneyclips als een speer. Ik kreeg de mogelijkheid om meerdere keren in diverse landen op te treden. Heb in Amerika, Suriname, Spanje en vele grote plekken in Nederland mogen staan met de muziekformatie Express. Wil je weten hoe dat ging? Bekijk mijn vlogs en abonneer op mijn YouTube kanaal. Zo krijg je direct een melding op je telefoon als ik wat nieuws post.